Advertisement

Φαιη Σκορδα Λιαγκασ / Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το γιώργο λιάγκα και τη φαίη σκορδά.

Φαιη Σκορδα Λιαγκασ / Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το γιώργο λιάγκα και τη φαίη σκορδά.. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Στις 20 ιουνίου 2010 παντρεύτηκε τη παρουσιάστρια & θεατρολόγο φαίη σκορδά στη βάρκιζα αττικής. Ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά είχαν έναν τηλεοπτικό καβγά στην εκπομπή της μαρίας ο παρουσιαστής ήταν εντυπωσιασμένος από την φαίη σκορδά και της είχε ζητήσει να βγουν. Ο γιωργοσ λιαγκασ με την φαιη σκορδα και το σκαφοσ τουσ στην ιθακη. Ο γιώργος λιάγκας γνώρισε τη φαίη σκορδά πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή της μαρίας σταματέρη gala.

Η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας παρακολούθησαν την παράσταση υπηρετησ με δυο αφεντικα μαζί με τη χριστίνα πολίτη στο θέατρο μουσουρη.μιλά στην κάμερα. Απάντησαν στον αέρα του πρωινού αν είναι ξανά μαζί ή όχι. Τον σεπτέμβριο του 2011 η φαίη σκορδά είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του μικρού γιάννη: Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. O γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά απολαμβάνουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς μέχρι και την παρασκευή θα βρίσκονται στην κυλλήνη, απ' όπου και βγαίνει live το «πρωινό mou».

Φαίη Σκορδά: Οι βουτιές με το sexy μπικίνι και τα ...
Φαίη Σκορδά: Οι βουτιές με το sexy μπικίνι και τα ... from www.tlife.gr
Η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας παρακολούθησαν την παράσταση υπηρετησ με δυο αφεντικα μαζί με τη χριστίνα πολίτη στο θέατρο μουσουρη.μιλά στην κάμερα. Διακοπές διαρκείας στην τήνο κάνουν ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά μαζί με τον γιο τους, φιλοξενούμενοι στο σπίτι του. Απάντησαν στον αέρα του πρωινού αν είναι ξανά μαζί ή όχι. Η παρουσιάστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά από το χωρισμό της. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. «να είναι τα παιδιά μας καλά θα μας ενώνουν για μια ζωή, δεν είναι κάτι εύκολο. Η φαίη και ο γιώργος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά η πρώτη επαφή όμως. Εμφανώς συγκινημένη η φαίη σκορδά αναφέρθηκε στα πολλά μηνύματα που δέχεται από τηλεθεατές της εκπομπή.

Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα εξομολογήθηκε η φαίη. «η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Διακοπές διαρκείας στην τήνο κάνουν ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά μαζί με τον γιο τους, φιλοξενούμενοι στο σπίτι του. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Είναι κάποιες μέρες που για προσωπικούς λόγους κάποιος θέλει και μια αγκαλιά παραπάνω! Πώς γιόρτασαν την καθαρά δευτέρα μετά το τέλος της εκπομπής τους Ο γιώργος λιάγκας γνώρισε τη φαίη σκορδά πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή της μαρίας σταματέρη gala. Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το γιώργο λιάγκα και τη φαίη σκορδά. Απάντησαν στον αέρα του πρωινού αν είναι ξανά μαζί ή όχι. Δεν μπορούσε να χωνέψει σε καμία περίπτωση πώς είναι δυνατόν ο πατέρας των παιδιών της, ο άνθρωπος που λάτρευε, που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις να της φερθεί με. Το συμβόλαιο υπογράφηκε και το ζευγάρι των παρουσιαστών δένει την. Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. Ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά είχαν έναν τηλεοπτικό καβγά στην εκπομπή της μαρίας ο παρουσιαστής ήταν εντυπωσιασμένος από την φαίη σκορδά και της είχε ζητήσει να βγουν.

Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. «να είναι τα παιδιά μας καλά θα μας ενώνουν για μια ζωή, δεν είναι κάτι εύκολο. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Τον σεπτέμβριο του 2011 η φαίη σκορδά είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του μικρού γιάννη:

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για τον ...
Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για τον ... from www.tlife.gr
Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το γιώργο λιάγκα και τη φαίη σκορδά. Πώς γιόρτασαν την καθαρά δευτέρα μετά το τέλος της εκπομπής τους Η επισημη κοινη δηλωση τουσ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. Η φαίη και ο γιώργος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά η πρώτη επαφή όμως. Ο γιώργος λιάγκας γνώρισε τη φαίη σκορδά πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή της μαρίας σταματέρη gala. Μάλιστα, η φαίη σκορδά έχει βρει το στήριγμά της σε έναν άντρα που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια, τον. Ο γιωργοσ λιαγκασ με την φαιη σκορδα και το σκαφοσ τουσ στην ιθακη.

Εμφανώς συγκινημένη η φαίη σκορδά αναφέρθηκε στα πολλά μηνύματα που δέχεται από τηλεθεατές της εκπομπή.

Πώς γιόρτασαν την καθαρά δευτέρα μετά το τέλος της εκπομπής τους Μάλιστα, η φαίη σκορδά έχει βρει το στήριγμά της σε έναν άντρα που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια, τον. Ένας κύκλος έκλεινε για τη φαίη σκορδά που άφηνε πίσω της για πάντα το παλιό της τηλεοπτικό παρελθόν και. Το συμβόλαιο υπογράφηκε και το ζευγάρι των παρουσιαστών δένει την. «να είναι τα παιδιά μας καλά θα μας ενώνουν για μια ζωή, δεν είναι κάτι εύκολο. Απάντησαν στον αέρα του πρωινού αν είναι ξανά μαζί ή όχι. Η οικογένεια του γιώργου λιάγκα και της φαίης σκορδά, εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό απόλαυσε το περασμένο σάββατο τη βόλτα της στη γλυφάδα. Δεν μπορούσε να χωνέψει σε καμία περίπτωση πώς είναι δυνατόν ο πατέρας των παιδιών της, ο άνθρωπος που λάτρευε, που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις να της φερθεί με. Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το γιώργο λιάγκα και τη φαίη σκορδά. Η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας παρακολούθησαν την παράσταση υπηρετησ με δυο αφεντικα μαζί με τη χριστίνα πολίτη στο θέατρο μουσουρη.μιλά στην κάμερα. Τον σεπτέμβριο του 2011 η φαίη σκορδά είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του μικρού γιάννη: Ο γιώργος λιάγκας αφήνει μόνη τη φαίη σκορδά και ακολουθούν. Έπειτα από πέντε χρόνια μήπως τελικά έφτασε η ώρα του διαζυγίου;

Μάλιστα, η φαίη σκορδά έχει βρει το στήριγμά της σε έναν άντρα που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια, τον. «να είναι τα παιδιά μας καλά θα μας ενώνουν για μια ζωή, δεν είναι κάτι εύκολο. Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, φαίη σκορδά, είδε τις ανταγωνίστριές της και… συναγωνίστριες ξανθιές ελένη μενεγάκη και κατερίνα καινούργιου να δουν την σκόνη της και δείχνει απόλυτη. O γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά απολαμβάνουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς μέχρι και την παρασκευή θα βρίσκονται στην κυλλήνη, απ' όπου και βγαίνει live το «πρωινό mou». Πώς γιόρτασαν την καθαρά δευτέρα μετά το τέλος της εκπομπής τους

Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε event του καναλιού ...
Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε event του καναλιού ... from www.tlife.gr
Έπειτα από πέντε χρόνια μήπως τελικά έφτασε η ώρα του διαζυγίου; Αποκάλυψαν την επαγγελματική πρόταση που δέχτηκαν. Γιωργοσ λιαγκασ γιωργοσ λιαγκασ φαιη σκορδα λιαγκασ σκορδα σταυροσ πλουμιστοσ φαιη σκορδα η φαίη σκορδά απάντησε ανοικτά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Ύστερα από δυο μέρες απουσίας, λόγω της ξαφνικής απώλειας του πατέρα του γιώργου λιάγκα, η φαίη σκορδά επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «το πρωινό». Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. Στις 20 ιουνίου 2010 παντρεύτηκε τη παρουσιάστρια & θεατρολόγο φαίη σκορδά στη βάρκιζα αττικής. Η επισημη κοινη δηλωση τουσ.

Η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας επέστρεψαν μετά από μια εβδομάδα απουσίας.

Στις 20 ιουνίου 2010 παντρεύτηκε τη παρουσιάστρια & θεατρολόγο φαίη σκορδά στη βάρκιζα αττικής. Ο γιώργος λιάγκας αφήνει μόνη τη φαίη σκορδά και ακολουθούν. Η φαίη σκορδά, στην πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη μετά από το διαζύγιο από τον γιώργο λιάγκα, μίλησε στον θέμη γεωργαντά για όλα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα εξομολογήθηκε η φαίη. Είναι κάποιες μέρες που για προσωπικούς λόγους κάποιος θέλει και μια αγκαλιά παραπάνω! Παντρεύτηκαν το 2010 και μαζί απέκτησαν δυο γιους, οι οποίοι θα τους ενώνουν για πάντα. Πώς γιόρτασαν την καθαρά δευτέρα μετά το τέλος της εκπομπής τους Η φαίη και ο γιώργος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά η πρώτη επαφή όμως. Η παρουσιάστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά από το χωρισμό της. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. Η επισημη κοινη δηλωση τουσ. Έπειτα από πέντε χρόνια μήπως τελικά έφτασε η ώρα του διαζυγίου; Ο γιώργος λιάγκας γνώρισε τη φαίη σκορδά πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή της μαρίας σταματέρη gala.

Ένας κύκλος έκλεινε για τη φαίη σκορδά που άφηνε πίσω της για πάντα το παλιό της τηλεοπτικό παρελθόν και φαιη σκορδα. Το συμβόλαιο υπογράφηκε και το ζευγάρι των παρουσιαστών δένει την.

Posting Komentar

0 Komentar